Oemmebi o marca globala

Oemmebi vinde aparate fitness profesionale in peste 60 tari de pe 5 continente avand in jur de 2660 de parteneri globali. GymStore este partenerul Oemmebi pentru Romania.

0
Ani marca Oemmebi
0
Produse
0
Angajați
0
Parteneri
0
Patente de produse

Despre marca Oemmebi

Infiintat in anul 1978 in Italia orasul Venetia de catre un antreprenor tanar avand un talent iesit din comun si care era decis inca de la inceputuri sa creeze o marca care sa produca aparate fitness de calitate. Au trecut 40 de ani de atunci si aparatele s-au imbunatatit si rafinat in continuu sub marca Oemmebi. Construite pe principiul de aparate de calitate si performanta, proiectate in stil profesional italian si produse cu oameni calificati, cu timpul Oemmebi a devenit o marca de renume in domeniu, concurand cu cele mai mari marci din domeniul aparatelor fitness. Prin uniunea cu producatorul asiatic Oemmebi-Ironmaster a reusit sa obtina produse de calitate la preturi sub marcile similare concurente Technogym, Panatta, Precor, Matrix. Astfel a devenit unul dintre cei mai mari producatori de echipamente si aparate fitness din lume avand o fabrica de peste 300.000 de metrii patrati si cu vanzari in 60 de tari. 

Puncte forte

Conceptie italiana

Aparate fitness profesionale de calitate "designed in Italy"

Productie de calitate

Productia in Asia asigura cel mai bun raport pret/calitate a produselor Oemmebi

Servicii profesionale

GymStore are consultanti cu experienta in fitness, culturism si alte sporturi

Echipa

ALPAR FARKAS

Pasionat de mic de sporturi a ajuns prima data la o sala de culturism la varsta de doar 15 ani. Frecventa prima sala de culturism din Romania al lui Kiss Mihai situat exact in orasul sau natal Sacele. Concurent activ al curselor de motociclism hard enduro din tara timp de 15 ani timp in care a trecut prin clasele hobby, experti apoi profesionisti realiza importanta antrenamentelor fitness si cardio in acest sport. Pasionat si practicant activ la nivel de hobby al multor sporturi cum ar fi: culturism, kickbox, schi, snowboard, mountainbike, hiking, wakeboard, kiteboard si windsurf.

IRINGO FARKAS

Sora lui Alpar Farkas face echipa buna in activitatile din cadrul GymStore. Fosta dansatoare sportiva de performanta a trecut la fitness la varsta de 29 de ani. Pasionata de acest sport relativ nou in acele timpuri a ajuns in scurt timp sa practice fitness la nivel de performanta ajungand sa castige numeroase titluri nationale si internationale la concursurile de fitness si bikini fitness:

Dubla Campioana Nationala Romania clasa Bikini Fitness

Castigatoare IFBB World Cup in Hungary 2012

Semifinalista IFBB European Championship

Semifinalista World Championship in 2012 si 2013

Misiunea noastră
Echipă
Produse
Conducerea

Change and perseverance start from the self.

It’s our mission to make fitness your habit! This is the belief pursuit of fitness enterprises in the field. When the company carries out this belief, we will start from ourselves by changing and sticking to it.

Professional team.

Every day, we are looking forward to a higher and farther future, constantly moving forward, doubling self-confidence. Teamwork is the guarantee of success, and focus makes us better. We have more than 40 years of experience. We are willing to take on new challenges and believe that tomorrow will be better.

High standard, high quality.

We pursue the purpose of high quality, high quality and high efficiency. High quality is our pursuit and customer satisfaction is our commitment. Only by adhering to high standards and pursuing high quality can we have everything we have now.

Excellent leadership.

With excellent leadership and perfect management system, every detail will be the other side of success.

Scrie cuvântul dorit pentru căutare și apasă Enter.

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.