Intrebări

Intrebări si răspunsuri frecvente

Produsele din acest site se aduc la comanda si dureaza undeva la 30-45 de zile de la data achitarii avansului in functie si de cum planifica producatorul productia.

Acesta nu este un shop online. Produsele prezentate se aduc la comanda prin semnarea unui contract si achitarea prin banca a unui avans de 30% apoi diferenta la expedierea produselor din fabrica catre client.

In primul rand persoanelor fizice sau firmelor care doresc sa achizitioneze mobila pentru uzul propriu dar lucram si cu institutii pentru care se poate achizitiona mobila prin platforma SEAP. Cautam sa lucram si cu birouri de arhitectura si de design interior pentru care putem oferi o colaborare pe termen lung cu mai multe avantaje financiare si nu numai, fata de clientii unici.

Firma noastra poate face vanzari de mobila prin achizitii publice SEAP. Produsele care se preteaza in special institutiilor sunt mobilierul de birou, mobilierul educational pentru scoli si gradinite sau mobilierul pentru spatii publice si parcuri.

Scrie cuvântul dorit pentru căutare și apasă Enter.

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.